Ofte stilte spørsmål og svar

Vi har svar til
de fleste spørsmål

For å finne en kunde, kan du enkelt søke direkte på navnet på din flytteportal eller benytte deg av det unike jobbnummeret tilknyttet kunden. Dette gir deg rask og direkte tilgang til relevant informasjon.
Når en kunde sender en forespørsel, mottar de automatisk en velkomste-e-post. Denne e-posten inneholder en link som fører dem direkte til deres personlige kundeportal. Ingen behov for innlogging – det er bare å klikke på linken for å få tilgang til all relevant informasjon.
Som bedriftseier er du den eneste som kan legge til bilder på kundeportalen. Dette gir deg muligheten til å berike kundens opplevelse ved å laste opp relevante bilder knyttet til deres forespørsel eller jobb.
Nei, Appilo sikrer at kundens portal er fullstendig adskilt fra din. Dette betyr at de ikke har tilgang til eller innsikt i din CRM-infrastruktur, og all kommunikasjon skjer direkte mellom kunden og din bedrift.
Nei, Appilo fungerer som en tredjepartstjeneste, og dine kunder kommuniserer utelukkende med din bedrift. Appilo er designet for å legge til rette for effektiv kommunikasjon og forhandling mellom deg og dine kunder.
Det er ingen begrensninger for antallet kunder du kan håndtere gjennom Appilo. Du kan effektivt innhente leads fra din hjemmeside eller Appilo sine integrasjoner uten bekymringer om grenser for antall kunder.
Appilo følger strenge retningslinjer for personvern. Vi har ingen egen database og lagrer aldri kundeinformasjon. Du har full kontroll og kan selv slette data fra ditt CRM ved behov.
Nei, det er ikke mulig for deg å motta e-poster direkte fra din flytteportal. Imidlertid kan du sende e-poster fra din side, og det er viktig å merke seg at all kommunikasjon er konfidensiell og ikke lagres på plattformen.

Hvorfor velge oss?

Work Mobile

Oppdater deg først

Hold deg oppdatert med de nyeste funksjonene for optimal brukeropplevelse.

Bli overbevist

La resultatene snakke for seg selv – oppdag Appilo's transformasjonelle kraft.

Prøv vår demo

Utforsk Appilo med vår brukervennlige demo før du tar neste skritt.

Nye høyder

Ta din virksomhet til nye høyder med Appilo CRM.

Vil du jobbe med vårt CRM?

Prøv vår demo og la deg bli overbevist hvor enkelt det er.