Ledige stillinger

Ønsker du å spille en nøkkelrolle i utviklingen av Appilo CRM-software, som eies og drives av Flyttealliansen? Vi ser etter dyktige enkeltpersoner med erfaring eller relevant utdanning innen IT, salg eller teknisk support. Dersom du har lidenskap for teknologi, ønsker å være en del av et dynamisk team, og har kompetanse som matcher en av disse kategoriene, vil vi gjerne høre fra deg!

Hvorfor Velge Appilo:

  • Bli en del av et selskap i stadig vekst og utvikling.
  • Jobb med cutting-edge CRM-teknologi.
  • Muligheter for personlig og faglig utvikling.
  • Et positivt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø.
bedrift

Utvikling

Krav: Erfaring innen softwareutvikling og kjennskap til moderne programmeringsspråk. Relevant utdanning innen IT er en fordel.

Teknisk Support

Krav: Erfaring med teknisk support, gode problemløsningsferdigheter og evne til å gi kundestøtte av høy kvalitet. Utdanning innen IT eller relaterte fagområder er en fortrinn.

Markedsføring

Krav: Erfaring med digitale markedsføringsstrategier, god forståelse av bransjetrender og evnen til å skape effektive markedsføringskampanjer.

Grip Din Mulighet i Dag!

Oppdag spennende karrieremuligheter hos Appilo og bli en del av vårt innovative team. Se våre ledige stillinger nedenfor og start din reise mot en givende karriere i dag!

bedriftsutvikling

Softwareutvikler

Har du en lidenskap for å skape cutting-edge programvareløsninger? Vi søker en erfaren softwareutvikler med ekspertise i moderne programmeringsspråk. 

Søknadsfrist

13 Mars, 2024

Stillinger

1

Nivå

Medium

ledige-stillinger

Teknisk Supportspesialist

Har du en brennende interesse for å levere førsteklasses kundestøtte? Vi leter etter en dedikert teknisk supportspesialist med erfaring i å løse komplekse tekniske utfordringer.

Søknadsfrist

13 Mars, 2024

Stillinger

2

Nivå

Medium

Markedsføringskonsulet

Er du en kreativ sjel med sterk forståelse for digitale markedsføringsstrategier? Vi ønsker å utvide vårt markedsføringsteam med en erfaren markedsføringskonsulent.

Søknadsfrist

13 Mars, 2024

Stillinger

1

Nivå

Medium

WordPress Utvikler

Er du en dyktig WordPress-utvikler som trives med å skape estetisk tiltalende og funksjonelle nettsider? Appilo ønsker å styrke vårt team med en erfaren WordPress-utvikler.

Søknadsfrist

13 Mars, 2024

Stillinger

1

Nivå

Høy