Steg #02

Konfigurering av Bedriftsparametere

  • Skreddersy din bedriftsprofil etter dine behov. Du har full kontroll over din bedriftsprofil. Konfigurer antall bedrifter, angi priser, administrer kjøretøyer, registrer ansatte og definer brukertilganger. Med Appilo får du skreddersydde løsninger som passer perfekt til din virksomhet.

Steg #04

Test og Support

Sikre en feilfri CRM-opplevelse med kontinuerlig støtte. Før du tar Appilo i bruk for fullt, gjennomgå en grundig testing av alle funksjoner. Våre dedikerte teknikere og erfarne programmere står klare til å hjelpe deg hele veien. Verifiser at alle parametere er riktig konfigurert, og at systemet fungerer sømløst. Med Appilo får du ikke bare kraftige verktøy, men også pålitelig støtte for å sikre at CRM-løsningen møter dine forventninger.

Steg #01

Installasjon og Integrering

Effektiv CRM-integrasjon på din WordPress-hjemmeside.. Våre erfarne teknikere tar seg av installasjonen og integrasjonen av CRM-systemet direkte på din bedrifts WordPress-hjemmeside. Dette sikrer en sømløs opplevelse og gir deg tilgang til kraftige verktøy rett fra din hjemmeside.

Steg #03

Integrasjoner og Lead-mottak

Maksimer potensialet med Appilo-integrasjoner. Velg om du ønsker å integrere SMS-funksjoner via Twilio og motta kvalifiserte leads direkte fra Flyttebyrå.no, Norges ledende nettsted for flytteoppdrag. Betal kun for de potensielle kundene du mottar, og effektiviser din markedsføring med presise og målrettede leads.

Vi er sikker på at din bedrift har dette behovet!

Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan finne ditt beste tilbud.

FAQ

Du har spørsmålet, vi har (nesten) alle svar

Ta kontakt med oss på tlf. 22649222 eller send e-post til info@flyttealliansen.no En fra vårt team vil gå gjennom sammen med deg en liten runde på vår demo. Vi anbefaler at du tar en liten titt først!
Ja, det er enkelt som bare det! Du trenger ingen datakyndighet eller erfaring fra andre CRM Hvem som helst kan bruke dette systemet. Er det noe du lurer på så er vi alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.
Faktisk alle sammen, det er opp til deg som ansvarlig å legge til brukere som 1. Superadmin 2. Admin 3. Operatører og sjåfører. En kort forklaring til enver bruker så er du i gang. Spar masse tid og penger med Appilo!